Even voorstellen

Bent u op zoek naar een all-round ICT leverancier die een no-nonsense benadering van IT combineert met meer dan 20 jaar ervaring. Dan bent u hier op het goede adres.

Na meer dan 15 jaar te hebben gewerkt voor de IT bedrijven van de KPN, in allerlei functies ben in 1998 gestart met mijn eigen bedrijf: Remoras Automatisering.

Remoras Automatisering is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen en richtte zich in eerste instantie op dienstverlening en detachering. Daarbij heb ik detacheringsopdrachten uitgevoerd voor de RDW en de politiekorpsen in Groningen en Drenthe.
In de loop van de jaren is steeds meer de nadruk komen te liggen op de kantoor-automatisering voor bedrijven uit het MKB. Naast de dienstverlening in de vorm van systeembeheer en storingsafhandeling verzochten steeds meer klanten om advies over en aanschaf van hardware zoals servers en printers.

Remoras Automatisering is een eenmanszaak. Dat houdt in dat u altijd met dezelfde medewerker te maken krijgt. Iemand die uw bedrijf kent en actief kan meedenken over ICT oplossingen.
Als eenmanszaak kiest Remoras voor standaardoplossingen zodat u niet met handen en voeten gebonden bent aan Remoras vanwege moelijke oplossingen maar vertrouwen hebt vanwege service en persoonlijk contact.

Meer informatie vindt op de andere webpagina’s of door contact op te nemen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.